Четвер, 25.04.2024
Творча лабораторія
Меню сайту
Реклама
Підтримка
Ви можете підтримати цей проект:

Система Orphus
Головна » 2008 » Вересень » 9 » Спочатку було...
Спочатку було...
22:55

9 вересня 2008 року на обласному cемінарі методистів з інформатики та керівників районних методичних об'єднань у Хмельницькому ОІППО вперше була розголошена адреса цього сайту :)

Самому цікаво, що з цього вийде...

Поки що запрошую всіх, кому це цікаво, почитати мої матеріали в розділі Каталог статей.

Переглядів: 3004 | Додав: teachlab | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 5
4 teachlab  
0
Дякую за внесення у обласний перелік! Віддячу тим самим :). Розміщую у себе посилання на сайт Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

3 Druzhal  
0
Саме головне наважитись щось розпочати. Все що люди роблять і в тому числі Ви не повино пройти, щоб його не помітили. Тому-що як кажуть СВІТ тримається на ентузіазмі (вибачте, якщо не правильно висловив свою думку).
Але треба рухатись вперед!!! :-)
Світ зараз настільки динамічний, що навіть думаєш, а чи не варто замість себе зробити машину, яка ходила на роботу... Звичайно це жарт, але думки вголос.....

Я Вас особисто підтримую у ваших починаннях. І першим моїм кроком - це реєстрація у ВАС на сайті. (Вніс ВАШ сайт у список освітніх сайтів нашої області). На фоні усієї України я вважаю, що на Хмельниччині все таки розвивається інформатика і люди (вчителі) не стоять на місці - навчаються самі, навчаючи учнів. І в цьому головне покликання вчителя.


2 teachlab  
0
Практично всі наведені матеріали з'явились тільки тому, що мене в якийсь момент зацікавила певна проблема. На уроках, переважно, використовую наявні в школі ліцензійні програми. Хоча, наприклад, при вивченні курсу за вибором "Комп'ютерна графіка" учні працюють з GIMP. Фотошопу на всі (та й на одну smile машину не накупишся...
Ідея безплатного ПЗ мені дуже імпонує, тому планую розробляти її даліі. Як платник податків, я не розумію, "навіщо платити більше". Продукти Open Source в їх сучасному стані цілком придатні для використання у школі.

1 Evgeny  
0
Уважаемый Пилипчук О.П., у меня к вам вопрос. Все эти статьи, которые начали появляться на вашем сайте реально сделаны для того чтобы по ним учить детей в школе, или для только для того чтобы отчитаться на очередном семинаре о "проделанной работе". Если работа действительно ведется очень хотелось бы узнать поподробней о ваших уроках информатики, где вы рассказываете детям об opensorce, blender, gimp, linux и др.

5 teachlab  
0
Дуже тривалий час репліка Evgeny залишалась без відповіді, але... Час, що пройшов, продемонстрував, що сайт "Творча лабораторія" зроблений не для "галочки". Сподіваюсь, вистачить духу підтримувати його надалі.

Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календар
«  Вересень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Друзі сайту

Статистика
Copyright Пилипчук О.П. © 2024